Samil Power omvormers

Samil Power is een van de grootste fabrikanten van PV omvormers van China. De omvormers voldoen aan alle internationele eisen en normen. Ze zijn bovendien door het internationaal gerenommeerde PV vakblad Photon Magazine op kwaliteit en efficiëntie getest en beloond met de hoogste "A" kwalificatie. De onderneming besteedt daarnaast veel aandacht aan correcte en schone productie methodes blijkens de ISO 14000 en ISO 9001-2008 certificering van hun productiefaciliteiten.
 
Samil Power omvormers behoren tot de beste ter wereld en beter dan vele leidende Europese merken. Samil heeft aanzienlijke marktaandelen verworven in onder andere Nederland, Engeland en Australië.
 
Deze serie omvormers is met een rendement van 97,3 procent zeer effieciënt. Hij is in het blad Photon.de als “sehr Gut” omschreven en de beste inverter uit Azie.
Iedere omvormer is uitgebreid getest voordat deze de fabriek verlaat, dit minimaliseert de kans op problemen op de korte en lange termijn. Alle Smail Power omvormers zijn transformatorloos en omdat de meeste modellen tevens gebruik maken van convectiekoeling zijn ze bovendien stil.
 
Door zijn roestvrijstalen omhulsel is hij zowel binnen als buiten te monteren.
De Samil Power River is een omvormer met een zeer hoog rendement. Het voldoet aan vele internationale standaard zoals CE, TUV en VDE. Er is een verklaring van geen bezwaar afgegeven voor bijna alle landen in Europa zo ook België en Nederland om de inverter aan te sluiten op het lichtnet en energie terug te kunnen leveren.
 
 
 
 
Solar River Serie
 

 
Download specificaties 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Solar Lake Serie

 
Download specificaties 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Solar River Serie DL
 
 
Download specificaties 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar producten
 
 
 

CONTACTFORMULIER

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug! U kunt ook direct uw vraag stellen.


'Fam. v.d. Vlist: Jullie hadden een opbrengst van 4930 KwH voorspelt. In werkelijkheid is het 6340 kwh geworden!''

LEES ALLE REFERENTIES