De Solar-Log

De installatie
De fraai vormgegeven Solar-Log200 kan het af zonder ingebouwd display. De verbinding met de omvormers vindt plaats via RS485-interface; de informatie van de systeembewaking wordt via een Ethernet-interface naar het lokale netwerk of internet gestuurd. De software op basis van internet maakt een zeer eenvoudige configuratie mogelijk. De SolarLog200 is compatibel met alle gangbare merken omvormers.
 
Alarmfunctie en vergelijking van prestaties.
Geen verliezen meer door de ongemerkte uitval van afzonderlijke strings of van het hele systeem: De Solar-Log200 alarmeert automatisch per e-mail of SMS. Ook dagelijkse opbrengstmeldingen zijn mogelijk. Bovendien zijn alle status- en storingsmeldingen comfortabel vanaf elke pc met internetverbinding oproepbaar. Evenals alle Solar-Log™-apparaten beschikt ook de Solar-Log200 over evaluatiesoftware op basis van internet. Prestatiewaarden van afzonderlijke strings kunnen hiermee evenzeer worden vergeleken als de prestaties vergeleken met andere systemen (optie).
 
Veilig en uitbreidbaar
De Solar-Log200 beschikt over een geïntegreerd geheugen voor de registratie van gegevens. Bovendien kunnen alle gegevens handmatig worden opgeslagen op de lokale pc of automatisch op een homepagina. Ook de inbouw achteraf in een bestaand systeem is geen probleem: Gegevens kunnen met de hand worden ingevoerd of geïmporteerd.
Voor de Solar-Log200 bieden wij een omvangrijk programma aan toebehoren en uitbreidingen. Zo kan bijvoorbeeld een groot display met grafische  verwerking van de gegevens worden aangesloten. Applicaties voor handheld-pc en iPhone bieden extra bewakings- en presentatiemogelijkheden bij mobiel gebruik.
 

 
Download specificaties
 
 
 
 
 
Terug naar producten
 
 
 

CONTACTFORMULIER

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug! U kunt ook direct uw vraag stellen.


'Fam. v.d. Vlist: Jullie hadden een opbrengst van 4930 KwH voorspelt. In werkelijkheid is het 6340 kwh geworden!''

LEES ALLE REFERENTIES